håndball em

I tillegg spiller Sander Sagosen på THW Kiel. Velkommen til Norges største guide til Håndball-VM 2021 som spilles i Spania.


Pin By Martina Eichelsbacher On Handball Team Handball Handball Players Sports

September 2020 og Elverum Håndball er eneste norske lag med.

. Tidligere samme år rakk EHF å gjennomføre herre-EM uten tribunerestriksjoner. Ikke gå glipp av viktige sportsbegivenheter. Håndball-EM for kvinner eller Europamesterskapet i håndball for kvinner arrangeres av det europeiske håndballforbundet EHF og avholdes hvert partallsår annethvert år.

Han ble onsdag operert for en lyskeskade. 1802 Danmark og Sverige rammet av korona før Håndball-EM. Laget er blant gullfavorittene sammen med Danmark og Norge.

Selvsagt kan du også lese mange nyheter om Norges kvinne- og herrelandslag. Slik spilles håndball-EM for menn i Ungarn og Slovakia 13-30. Startavgiften ble nylig betalt og EM-troppen har også fått midler til reiser og en treningsleir før mesterskapet.

Mer smitte før håndball-EM fem tilfeller hos Nord-Makedonia. Frankrike har åpningskamp mot Kroatia og er ellers i gruppe med Ukraina og Serbia. The EHFs flagship national team event is a festival of handball.

Gruppespillet varer frem til 3. Mars 2021 før de går inn i playoff fra 31. Det norske dommerparet Lars Jørum og Håvard Kleven er innkalt til herre-EM i håndball like før mesterskapet starter.

Norges tropp har klart seg uten koronasmitte før håndball-EM for menn og er på vei inn i mesterskapsboblen. Gøran Johannessen mister håndball-EM med skade. Fem personer på det nordmakedonske laget får foreløpig ikke reise til Ungarn og delta i håndball-EM på grunn av koronasmitte.

PRODUSERT AV DINAMO. Uttak av landslagstroppen til håndball-EM for menn. Etter at Danmark vant sin annen mesterskapstittel to år senere er det Norge som totalt har dominert håndball-EM for kvinner.

Får EM-drømmen oppfylt ti år etter debuten. Foto IHF NTB Foto. Håndball-EM varer fra 13.

Welcome to the official website of the Mens EHF EURO 2022 in Hungary and Slovakia. Håndball-EM for herrer spilles i Ungarn og Slovakia i 2022. Gøran Johannessen mister håndball-EM med skade.

Tidligere samme år rakk EHF å gjennomføre herre-EM uten tribunerestriksjoner. Håndball-EM for kvinner i fjor ble spilt uten tilskuere i Danmark. Herrem må le når hun forteller hvordan hun skadet seg.

Nye coronaregler i EM Christian Berge beklager til Danmark etter sen avlysning. Med kun en uke igjen til håndball-EM braker løs for herrene har det haglet inn koronatilfeller blant flere av lagene. Programmet for håndball-EM for menn.

Det oppstod en feil under lasting av mediainnholdets metadata. Det har blitt påvist smitte hos spillere i. Følg Bundesliga NHL F1 og mye mer.

Stream sport på nett i PC eller nettbrett. Håndball-EM for kvinner i fjor ble spilt uten tilskuere i Danmark. Håndball-EM 2022 for menn blir det 15europamesterskapet i håndball for menn og blir arrangert i Slovakia og Ungarn fra 13.

Håndball-EM for kvinner i fjor ble spilt uten tilskuere i Danmark. Norge vil tilbake i medaljekampen. Christian OSullivan var god for Norge i Tokyo men kunne ikke forhindre et klart tap for Danmark i kvartfinalen.

Det ble klart på Det europeiske håndballforbundets EHF. Her blir Herrem utvist. Det første EM for kvinner ble avholdt i 1994 og vinner ble Danmark.

NTB scanpix Gøran Johannessen mister europamesterskapet i håndball i januar. Nå vil Christian OSullivan og Norge tilbake i medaljekampen under EM i Ungarn og Slovakia de neste ukene. Fjoråret endte i kvartfinalen.

På høstparten var det en risiko for at Litauen skulle bli fratatt plassen. Tidligere samme år rakk EHF å gjennomføre herre-EM uten tribunerestriksjoner. Foto IHF NTB Sport.

Slik spilles håndball-EM. På vår hjemmeside finner du informasjon om feks spilleplanen for håndball-VM resultat TV-sendeplan sluttspillet og mye mer. Det melder Det europeiske håndballforbundet.

Administrasjonen i Elverum Håndball. Snaut tre år senere går kvinnenes europamesterskap i Norge Danmark og Sverige. Viaplay tilbyr live sport streaming i verdensklasse.

Her finner du alle tider og kanaler for sport på TV og strømming. NTB På forsiden nå Utvider farevarsler. Håndball-VM for kvinner spilles i perioden 1.

23 desember 2021 1107 Sist oppdatert. EHF Champions League for herrer 202021 startet med gruppespill den 16. 11012022 1424 Sist oppdatert.

Uttak av landslagstroppen til håndball-EM for menn spilletid. Norge vil tilbake i medaljekampen. Med 26 års erfaring er Nor-Contact Sport AS en av Norges ledende klubb-butikker men et et rikt vareutvalg innenfor de fleste områder til lagidretter som fotball håndball innebandy volley-og.

Norge Sverige og Danmark tildelt håndball-EM for menn i 2026 og kvinner i 2028 Håndball-EM for menn i 2026 skal arrangeres i Skandinavia. The Mens EHF EURO is more than just a series of matches.


Pin De Stephen Eugene Charito Em Gyor Handball Handebol


Camilla Herrem Handball Norway Handball


Pin Pa Sport


Nora Mork Handball Kvinner Soster

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel